Kuka on Olli-Pekka?

Isä, pyöräilijä, konsultti, demari ja koiranomistaja

Olen 36-vuotias ja asun perheeni kanssa Laajasalossa, upean Tullisaarenpuiston reunalla. Rakastan Helsingin merellisyyttä ja kaupunkiluontoa.

Helsinkiin olen muuttanut 2009 työn perässä, kuten niin moni muu. Kotoisin olen pieneltä paikkakunnalta Keski-Suomesta, Viitasaarelta.

Nykyiseltä ammatiltani olen johtava asiantuntija ja asiakkuusjohtaja muutostoimisto Ellun Kanoissa. Konsulttina autan yrityksiä ja organisaatioita ratkaisemaan heidän jokapäiväisiä ongelmiaan. Työni on luovaa ja haastavaa, josta nautin paljon. Aiempaa työkokemusta minulla muun muassa päivittäistavarakaupan alalta, ministeriöistä kahden ministerin erityisavustajana sekä järjestömaailmasta. Ehkä opettavaisin työ on kuitenkin ollut taksikuskin homma, joka opetti toimimaan vieraiden ihmisten kanssa.

Työn vastapainona vietän paljon aikaa lasten kanssa, luen ymmärtääkseni paremmin ympäröivää maailmaa sekä kasvatan alkukantaista rotua olevaa koiraa. Olen mukana hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkue Team Rynkebyssä, jossa keräämme rahaa lasten syöpätutkimukseen sekä perheiden tukemiseen.

Politiikassa olen ollut mukana pitkään. Minulla on aiempaa kokemusta kaupunginvaltuutettuna toimimisesta sekä valtakunnan politiikasta. Osaan politiikan kiemurat enkä epäröi olla tarvittaessa eri mieltä. Politiikassa kukaan ei yksin saa mitään aikaan, vaan yhteistyöllä ja luottamuksella.

Minulle on tärkeää perehtyä päätettyihin asioihin. Parhaat päätökset syntyvät luottamalla tutkittuun tietoon sekä nojaamalla omaan arvomaailmaan. Arvoiltani olen liberaali, markkinatalouteen luottava demari. Sosialidemokraatti olen, koska rakentamalla yhdenvertaista maailmaa jokaisesta voi tulla mitä vain.

Olen aktiivinen keskustelija, koska dialogissa syntyy kaikki arvokas. Haluan, että keskeneräisistä asioista vaihdetaan näkemyksiä. Sitoudun päättäjänä käymään vuoropuhelua niin sosiaalisessa mediassa kuin kasvotusten. Yhteisistä asioista pitää puhua muulloinkin kuin vain vaalien aikana.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus